Mihin on "kadonnut" se tietämys ja käyttö eri riistalajien ns. "sivutuotteiden"Saaliin käsittelyssä ylijäävän Ns. ("LIHAN/PROTEININ")ym. käyttö mm. koiran ravintona käsiteltäessä Riistaa ?
Sillä sitä jää paljon nykyisin HAASKIOKSI(varsinkin HIRVIPORUKOIDEN jäljiltä metsään), mitä ei edes käytetä Koiriemme hyväksi vaan heitetään SUPIKOIRIEN, KETTUJEN, "PETOLINTUJEN", Ym. Etc. RAVITSEMISEEN tai sitten suoraan JÄTEASTIAAN/KAATOPAIKALLE ja tämäkin kaikki Ravintoarvoltaan ym. KÄYTTÖKELPOINEN TUORE tavara voitaisiin oikein käsiteltynä ja säilöttynä käyttää mm. Koiriemme hyväksi sillä se on myös TERVEELLISEMPÄÄ Ravintoa PARHAALLE ystävällemme ja Metsästys TOVERILLEMME KOIRALLE, joka auttaa meitä joka syksy saavuttamaan TAVOITTEEMME on ne sitten mitä hyvänsä?
Joten toivoisin MYÖS näistä/tästä AIHEALUEESTA Ns. RESEPTEJÄ ja TIETOA myös jos siitä kokemusta on!
Viitseliäisyys siis puuttu sillä OLEMME valmiit pääsemään ns. HELPOLLA ja Maksamme KOIRAN Ns. RAVINNOSTA jopa enemmän kuin omasta HUTUSTA!?
Ja voihan ko. materiaalista valmistaa Koirallekkin välillä ns. JUHLA ja paremman ATERIANKIN saati sitten jo heti tuoreena syöttää niitä/niistä jalostettua ravintoa !
Kai se PUSSI/PAHVILAATIKO Ravinto on sitten TERVEELLISEMPÄÄ KOIRALLE sekä ITSELLE kuin se Ns. "LUOMURAVINTO" eli se SUORAAN LUONNOSTA korjattu ja HYVÄKSEMME KÄYTETTY ja ITSE valmistettu?
T: Rudolf